کادر درمان


موشن گرافیک یا موشن گرافی چیست؟
موشن گرافیک یا موشن گرافی چیست؟ انواع موشن گرافیک چیست ؟
ویدیوهایی که پیام و محتوا را بهصورت متحرک منتقل میکنند موشن هستند. واژه موشن Motion در زبان فارسی پویا ترجمه میشود و به هر چیزی که دارای حرکت باشد میگویند.
انتقال محتوا با این روش از مزیتهای بسیاری برخوردار است. از جمله اینکه میتوان محتوا را بهصورت تأثیرگذارتر و جذابتر در زمان کوتاهتری به مخاطب ارائه داد.
موشن ها میتوانند بهصورت آفلاین و آنلاین بر روی کامپیوتر و موبایل در وبسایتها و نرمافزارهایی که قابلیت نمایش ویدیو را دارند نمایش داده شوند.
انواع موشن گرافیک ها
ویدئورئال
ویدئوهایی هستند که در آن از فضاهای واقعی فیلمبرداری میشود و اطلاعاتی را گزارش میدهد. در ویدئو رئالها از طرحهای گرافیکی استفاده خاصی نمیشود و محوریت اصلی و بار انتقال پیام بر دوش فیلمبرداری، صدابرداری، صداگذاری و تدوین است.
ویدیو موشن
این دسته از موشن ها، تلفیقی از فیلمبرداری و گرافیک هستند که عمدتاً این گرافیک ها علاوه بر افزایش جذابیت برای نمایش اطلاعاتی به کار میروند که با فیلمبرداری قابلارائه نیستند.
استاپ موشن
استاپ موشن تکنیکی است که برای ساخت آن از اشیای واقعی عکاسی میشود. در این شیوه، اشیا بهصورت کم و جزئی حرکت داده میشوند و از هر حرکت عکاسی میشود. سپس تمامی عکسها با استفاده از نرمافزارهای مخصوص، پشت سر هم قرار داده میشود تا حس حرکت را القا کند.
موشن گرافیک
موشن گرافیک از دو واژه «موشن» و «گرافیک» ساخته شده و به معنای ساده، گرافیکی است که دارای حرکت است و برای انتقال پیام از قابلیتهای هر دو استفاده میشود. عموماً در آنها از تصاویر واقعی استفاده نمیشود و برای طراحی گرافیک آن از نرمافزارهای طراحی گرافیک همچون فتوشاپ و ایلاستریتور بهره میگیرند.
ارائه محتوا بهصورت موشن گرافیک، به دلیل وجود حرکت و صدا، جذابیت بیشتری را برای مخاطب به همراه دارد.
اینفو موشن
اینفو موشن ها ویدیوهایی هستند که در آنها از تکنیک اینفوگرافیک برای انتقال محتوا استفاده میکنند. در واقع گرافیک و حرکت به گونهای استفاده میشود که بتوان از تکنیکهای اصلیاینفوگرافیک برای نمایش محتوا استفاده کرد.
انیمیشن
انیمیشنها ویدیوهایی هستند که حتماً دارای کاراکتر خاص و داستان مشخصی هستند و غالباً به لایههای زیرین داستانی، روانی، احساسی و فلسفی شخصیتها و پرسوناژها میپردازد. بر خلاف موشن گرافیک ها کاراکترمحور هستند.
شاید شما هم موشن ها را در قالب ویدئوهای تبلیغاتی و فیلم های کوتاه در شبکه های مجازی زیاد دیده باشید. عموما مخاطبین شبکه های اجتماعی ترجیح میدهند که محتوای جذاب و متفاوت را دنبال کنند. لذا موشن به دلیل جذابیت در استفاده از رنگ، شخصیت و فضای متفاوت کاربرد زیادی پیدا کرده است.
ضمنا با توجه به افزایش سرعت اینترنت در جهان و پیدایش اینترنت های نسل 4 و 4.5 g و همینطور به طور همزمان افزایش دسترسی و ضریب نفود و کاهش قیمت اینترنت، محتواهای ویدیویی مورد اقبال بیشتری نسبت به قبل قرار گرفته است.
ابزارهای ساخت موشن گرافیک ها
از ابزارهای ساخت موشن می توان به گزینه های زیر اشاره کرد.
- Adobe After Effects
- Adobe Premiere
- Adobe Photoshop
- Adobe Illustrator
- Adobe Animate
- Nuke
- 3DMAX
- Houdini
- Maya
- Syntheyes
همچنین پلاگین ها و ابزارهای جانبی دیگر، نیز بسیار است که میتواند در این زمینه مورد استفاده قرار گیرد.
ساخت موشن گرافیک در اینفوگرامر
متخصصان اینفوگرامر قبل از طراحی یک استراتژی دقیق برای آنچه که در این روش بازاریابی برای شما لازم است در نظر میگیریم.
این استراتژی که با توجه به اهداف، جایگاه، نقاط ضعف و قوت و رقبای کسب و کار شما طراحی شده است، نقش به سزایی در بازاریابی مطلوب خواهد داشت.
فریلنسرهای اینفوگرامر میتوانند با بررسی حرفه ای و طرح هایی خلاقانه و مفید برای بهتر دیده شدن شما در کنارتان باشند تا از بالاترین بازدهی در انتقال هدف به مشتریان برخوردار باشید.
مزایای استفاده از تبلیغات ویدئویی
بیشک اهمیت و مزایای استفاده از تبلیغات ویدیویی بر کسی پوشیده نیست. وقتی میبینیم ۸۰ درصد مشتریان با تاثیر از این نوع تبلیغات نسبت به خرید یک محصول تصمیم میگیرند و ۸۰ درصد کاربران، محتوای ویدیویی که طی یک ماه گذاشته تماشا کردهاند به خاطر دارند، نمیتوانیم بهسادگی از کنار تبلیغات ویدئویی عبور کنیم.
تبلیغات ویدیویی مزایای زیادی دارد که در ادامه به مهمترین موارد آن اشاره میکنیم:
- افزایش فروش: بیشک اصلیترین هدف هر تبلیغی افزایش فروش است که این موضوع به کمک تبلیغات ویدیویی تا حد بسیار زیادی محقق میشود. dreamgrow اعلام کرده است ۷۴ درصد افراد بعد از تماشای ویدیوهای تبلیغاتی یک محصول نسبت به خرید آن ترغیب میشوند.
- گوگل هم ویدیو را دوست دارد: یکی از مواردی که کمک میکند زمان ماندن کاربر در سایت شما افزایش پیدا کرده و در نتیجه روی سئوی سایت موثر باشد، استفاده از ویدیو در صفحات مختلف است.
- جذابیت محتوای ویدیویی: بدون شک هیچ محتوایی به اندازه محتوای ویدیویی نمیتواند جذاب، گویا و درگیرکننده باشد. بنابراین هر چه محتوای ویدیویی شما جذابتر باشد، شانس بیشتری دارد تا مخاطبان آن را در پلتفرمهای مختلف به اشتراک بگذارند.
- افزایش اعتمادسازی: اگر بهدنبال اعتمادسازی و افزایش نرخ تبدیل خود هستید، تبلیغاتی ویدیویی یک از بهترین راهکارهاست. شما با تولید محتوایی میتوانید میتوانید به خوبی اعتمادسازی کرده و مخاطب را درگیر و همراه خود کنید. مخاطب شما هر چه بیشتر بتواند با المانهای دیداری ارتباط برقرار کند، میتوانید تاثیر خوبی روی تصمیم او داشته باشید. از همینرو محتوای ویدیویی میتواند به خوبی جواب دهد.
- درگیرکردن مخاطبان: هدف شما از تبلیغات این است که بتوانید بیشتر مخاطبِ ممکن را درگیر کنید و پیام خود را برای آنها بفرستید. بدون تردید تبلیغات ویدیویی میتوانید این کار را به بهترین شکل برای شما انجام دهد. حتی بسیاری از مخاطبان و خریداران حوصله خواندن مقالهای که در مورد یک محصول نوشته شده است ندارند و در نتیجه محتوای ویدیویی میتواند آنها را نیز پوشش دهد.
- ایجاد منبع آموزشی قدرتمند: با توجه به اعتماد مخاطب نسبت به محتوای ویدیویی، اگر بتوانید از قدرت صدا و تصویر استفاده کنید و محتوای کاربردی و مفیدی را در اختیار مخاطبان بگذارید، میتوانید به یک منبع موثق و قدرتمند آموزشی تبدیل شوید.
- پرداختن به جزئیات: گاهی برای بیان جزئیات یا پیچیدگیهای یک موضوع در محتوای متنی و دیگر انواع محتوا دچار مشکل میشوید. اما با ساختن یک محتوای ویدیویی خیلی خوب و کامل میتوانید مفهوم و منظور موردنظر خود را به مخاطب توضیح دهید.
انواع تبلیغات ویدئویی
تبلیغات ویدیویی انواع مختلفی دارد که بسته به نیاز، مخاطب و بودجه خود میتوانید از یک یا چند نمونه استفاده کنید. در ادامه به معرفی انواع تبلیغات ویدئویی خواهیم پرداخت.
تبلیغات ویدیویی غیر خطی
در تبلیغات ویدیویی غیر خطی که به نام Pause Menu نیز شناخته میشود، تبلیغات موردنظر شما در بخشی از ویدیوی در حال پخش قرار میگیرد و وقتی کاربر روی محتوای ویدیویی کلیک کرد پخش ویدیو متوقف شده و تبلیغ شما نمایش داده میشود. اگر کاربر روی تبلیغات کلیک کند وارد صفحه فرود موردنظر خواهد شد.
تبلیغات ویدویی خطی
اگر از سرویسهای مختلف چون آپارات یا یوتیوب استفاده کرده باشید، میبینید که گاهی ابتدا، هنگام پخش یا انتهای یک محتوای ویدیویی تبلیغات نمایش داده میشود. این نوع تبلیغات را تبلیغات ویدیویی خطی میگویند که تمام صفحه رو میگیرد و منجر به توقف پخش ویدیو میشود. زمان استاندارد برای پخش این نوع تبلیغات ۵ تا ۱۰ ثانیه است.
تبلیغات ویدیویی همسان (نیتیو)
تبلیغات همسان (Native) یکی از جذابترین و پرکاربردترین نوع تبلیغات در فضای آنلاین است که از نظر نرخ کلیک و بهاشتراکگذاری بازخورد خوبی هم دارد. یکی از زیرمجموعههای این نوع تبلیغات را باید تبلیغات ویدیویی همسان بدانیم.
در این نوع تبلیغات، محتوای ویدیویی مورد نظر به صورت نیتیو و یکپارچه با مطالب مختلف سایت نمایش داده میشود تا پیامی مرتبط به دست مخاطبان برسد.
تبلیغات ویدیویی OVERLAY
حتما در یوتیوب یا آپارات تبلیغاتی را دیدهاید که هنگام پخش ویدیوی مانند یک بنر ۲۰ درصد از فضای محتوایی ویدیویی را در برگرفته و روی ویدیو قرار میگیرد. از آنجایی که این نوع تبلیغات در قسمت پایین ویدیو به چشم میخورد، اگر محتوای شما زیرنویس یا کپشن داشته باشد، دیگر نمیتوانید آنها را ببینید.
تبلیغات ویدیویی NON OVERLAY
این نوع از تبلیغات ویدیویی با نمونه قبلی این است که به موازات پخش ویدیو، تبلیغات non-overlay نیز پخش میشود و کمک میکند مخاطب تا انتها درگیر آن باشد. ولی برخی مخاطبان چنین چیزی را دوست ندارند و گاهی مجبور میشوند و ویدیو را نیمهکاره رها کنند.
تبلیغات ویدیویی REVEL
این نوع تبلیغات را بیشتر جایی میبینید که هنگام خواندن یک مقاله، با اسکرول کردن صفحه در جایی از متن تبلیغات ویدیویی Revel برای شما نمایش داده میشود.
انواع روشهای تبلیغات ویدئویی
برای اجرای تبلیغات ویدیویی میتوانید از روشهای مختلفی استفاده کنید که در ادامه به معرفی آنها میپردازیم:
تبلیغات ویدیویی CPA
اگر به دنبال این هستید که مخاطب شما بعد از تماشای ویدیو کار خاصی انجام دهد، میتوانید از تبلیغات ویدیویی CPA یا Cost per Action استفاده کنید. اقدامهای موردنظر که باید از سوی کاربر انجام شود میتواند شامل عضویت در سایت، خرید، پرکردن فرم مشخص و… باشد.
تبلیغات ویدیویی CPC
همانطور که میدانید تبلیغات CPC یا Cost per Click به معنای هزینه در ازای کلیک است و صرفا برای برندسازی و بالابردن ترافیک کاربرد دارد. در این بخش هزینه در ازای کلیک به نمایشدهنده تبلیغ پرداخت میشود.
تبلیغات ویدیویی CPV
اگر به دنبال نمایش کامل ویدیو و برندسازی هستید، این نوع از تبلیغات که به نام هزینه در ازای هر نمایش یا CPV شناخته میشود میتواند بازخورد خوبی داشته باشد. در این روش برای هر نمایش کامل ویدیو هزینه را پرداخت میکنید.
تبلیغات ویدیویی CPI
ممکن است بخواهید اپلیکیشن شما نصب بیشتری داشته باشد. در این حالت میتوانید از تبلیغات ویدیوی CPI یا Cost per Install استفاده کنید. در این روش هزینه مورد نظر در ازای هر نصب به نمایشدهنده تبلیغ پرداخت میشود.
بیشتر بخوانید : تبلیغات CPM چیست؟
کسب درآمد از تبلیغات ویدئویی به چه صورت است؟
با توجه به ظرفیت بالای این نوع تبلیغات و بازخورد خوبی که دارد، بسیاری از کسب و کارها تلاش میکنند از تبلیغات ویدیویی بهره ببرند. از همین رو میتوان از بخشهای مختلف این حوزه در آمد داشت. در ادامه به چند نمونه مهم از انواع روشهای کسب درآمد از تبلیغات ویدیویی میپردازیم:
- ساخت و تولید تبلیغات ویدیویی: با توجه به ظرفیت بالای این حوزه و افزایش روزافزون تقاضا در زمینه تبلیغات ویدیویی، افرادی که ساخت کلیپهای حرفهای دارند میتوانند از این بخش درآمد بسیار خوبی داشته باشند.
- نمایش تبلیغات ویدیویی در سایت: اگر سایت یا بلاگی دارید که بازدید خوبی دارد، میتوانید به عنوان ناشر و نمایشدهنده تبلیغات ویدیویی فعالیت کنید و از این راه درآمد داشته باشید.
- نمایش تبلیغات ویدیویی در اپلیکیشن: یکی از بسترهایی که نمایش تبلیغات ویدیویی خوب جواب میدهد در اپلیکیشنهای موبایل است. پس اگر اپلیکیشن یا بازی کاربردی و پربازدید دارید میتوانید از این ظرفیت به خوبی کسب درآمد کنید.
جمعبندی
بیتردید تبلیغات ویدیویی با تمام سختیهای و هزینههای تولید، یکی از بهترین و اثرگذارترین انواع تبلیغات در سراسر دنیاست که نهتنها بازدید بسیار خوبی دارد، بلکه بیش از ۷۰ درصد روز نظر مخاطبان موثر است. تبلیغات ویدیویی انواع مختلفی که در ادامه به آنها اشاره کردیم:
- تبلیغات ویدیویی خطی و غیرخطی
- تبلیغات ویدیویی همسان
- تبلیغات ویدیویی Overlay و non Overlay
- تبلیغات ویدیویی Revel
تبلیغات ویدیویی حوزهای است که گردش مالی آن بسیار زیاد است و میتوانید به خوبی از بخشهای مختلف آن کسب درآمد کنید. این نوع از تبلیغات را میتوان به صورت CPA، CPC، CPI و CPV اجرا کرد.